Új év - új élet(mód): Andi - 6. hét



"Sziasztok!

A 6. héten ismét rá kellett jönnöm, mennyi minden tanulni valóm van „egészséges életmód” kapcsán. Mivel hétfőn és pénteken (plusz alkalmanként szerdán vagy csütörtök is) röpizem, ezért a megálmodott terveimben a keddet, csütörtököt, pénteket és vasárnapot jelöltem ki a súlyzós edzéseim teljesítésére. 

Kedden suli után, du. 2 óra körül le is mentem kondizni, de a szokásosnál vagy háromszor többen lehettek, különösen a súlyzós részlegen. Mivel aznapra alsótest volt tervezve, így ez a guggolások és merevlábas felhúzások miatt elég érzékenyen érintett, minden tárcsáért keményen meg kellett küzdeni ☺ A fő problémámat viszont az jelentette, hogy a tömeg okozta pára miatt, 40 kg felett egyszerűen csúszott ki a kezemből a rúd. Úgyhogy tanulság No 1. : érdemesebb reggel, 8 előtt mennem, edzeni; No 2. következő sportboltos látogatásom alkalmával egy adag magnéziára is szert kell tennem. Úgy tűnik, eléggé összejönnek mostanában a dolgok. 


Csütörtökön miután Mimivel végeztünk a közös felsőtestedzéssel (amiről mellesleg képek is készültek, és végre láttam mennyit is fejlődött a hátam ☺ ), elkezdtem fázni és rosszul érezni magam. Ebből estére elég csúnya láz lett, és vasárnap estig csak rövidebb időkre akart csillapodni. Az orvos szerint influenzát sikerült összeszednem. ☹ Sajnos ezért két edzésnapot is ki kellett hagynom, bár így is izzadtam rendesen. Nem tudom mennyire lehetett volna megúszni a lebetegedést, de a hetem harmadik tanulsága/fogadalma, hogy ezután, ahogy azt Mimi már az elején is javasolta, fokozottabban oda fogok figyelni a megfelelő minőségű és mennyiségű vitamin bevitelre

Kívánok mindenkinek edzésekben gazdag, nagyon kellemes hetet!"