Tavaszi megújulás program: Eszti - 2. hét

Még egy hét eltelt... hétfőn súlyzós edzéssel kezdtem Mimivel a Gilda-ban. Imádom a súlyzós edzéseket, rengeteg kihívást kapok és ( bár már írtam korábban is ) ráébresztenek, hogy bizony-bizony van hova fejlődnöm...
A hétfői edzés nagyon kemény volt, olyan jó érzés amikor észreveszem magamon a fejlődést és azt, hogy ma is sikerül átlépni a saját korlátomat! Na, a hétfőin tuti megvolt... a húzódzkodás rendesen kifogott rajtam, még sosem próbáltam ezelőtt, és nem is ment valami fényesen, de nagyon igyekszem, hogy egyre jobb legyek :) Hétfő után olyan izomláz volt a hátamban, hogy az leírhatatlan :D DE nagyon jó érzés volt, biztos hülyének néznek ezért sokan, legalább tudtam, sőt, rendesen éreztem, hogy tettem a célomért egy aprócska lépést, és kihoztam magamból a legjobbat!



A hét többi napján végeztem az előírt edzéseket, folyamatosan növekedett az izomláz már nem csak a hátamban, karomban, de a lábamban is rendesen :)

A vasárnapi napot a pihenésnek szántam, fel kellett töltenem az energiaraktárakat, ugyanis nagyon kiürültek :) Szerencsére sikerült rendesen kilustálkodnom magam, úgyhogy újult erővel indulok neki ennek a hétnek, szóval HAJRÁÁÁ!!!!