Kezdő edzésterv - az első 3 hét



Az edzéstervet kezdők számára írtam, akik most szeretnék elkezdeni a konditermi edzést. A terv 3 hétre szól és heti 2 teljes testes edzést tartalmaz. Cél az általános erőnlét fejlesztése, a későbbi edzések megalapozása, legyen a cél akár fogyás, izmosodás, a kettő együtt, vagy egyszerűen egy egészséges, fitt életmód.

Megrendelni ITT tudod (vagy az oldal alján), ebben a bejegyzésben pedig részletesen bemutatom, hogy milyen is ez az edzésterv.





A terv egy 17 oldalas pdf dokumentum, ami tartalmazza a bemelegítés leírását, külön tervet minden edzésnapra, a benne szereplő gyakorlatokat, valamint ajánlást a nyújtáshoz.


Minden gyakorlatról képeket, videókat (linkeket az internetről, olyan videóhoz, ahol helyesen mutatják be a gyakorlatot) tettem a tervbe, emellett mindenhol leírtam a legfontosabb dolgokat, amelyekre oda kell figyelni a gyakorlat végrehajtása során.



Mindez nem helyettesíti az edzésterv árába beletartozó 1 alkalom személyi edzést, ahol megtanítok neked minden gyakorlatot, ami a tervben szerepel.

Kezdő terv lévén ez kötelező. Tudom, hogy ha csak úgy, online küldözgetném a tervet bárkinek, akkor sokkal többet eladhatnék belőle, de nem érdekel... Én abban hiszek, hogy személyesen sokkal jobban át lehet adni a tudást. Mindenki más, csak élőben tudjuk megállapítani, hogy melyik gyakorlat melyik változata lesz neked való, miből milyen súlyokkal mennyi ismétlést fogsz végezni, stb... Haladóként nyilván más a helyzet, akkor már van tapasztalata az embernek, ismeri a gyakorlatokat és azt, hogy mire hogy reagál, de kezdőként hidd el, hogy szükség van minimum erre az egy közös edzésre.

A személyes találkozó után 1-2 napon belül személyre szabom a kész edzésterv-sémát és e-mailben küldöm.



Az edzésterv 4990 Ft-ba kerül. ami nem tartalmazza az 1 alkalom személyi edzés árát.
(Ez nem tartalmazza a személyi edzés & az edzőtermi napijegy árát.)